det är dags för fredagsmys

Riktigt roligt igår på slick med tjejerna. Kl 2 drog gänget till söder och Beas systers lägenhet och sov.
Mådde så dåligt imorse att jag var säker på att jag hade fått svininfluensan.. Du vet, ont i huvudet, man är trött, mår illa och har ont i hela kroppen. Men det var tydligen bara baksmälla...
Hemma har jag gjort rostade mackor och druckit mjölk, Bea sa att det skulle hjälpa :)
Har haft trevliga telefonsamtal med Larsson och Malin. Ikväll ska vi mysa hemma hos Bea.
och jag ska hoppa in i duschen nu. Fast man duschade och gjorde sig i ordning igår aplänge så ser det ut idag som att jag inte duschat på en vecka. Samma sak varje gång!
Imorgon börjar jobbhelgen..

fwfcfksmdmadadönfvkbfbf

idag ska vi förtära alkohol.



Ekström <3 Holger





Holger bytte familj men ingenting kan komma emellan dem.

psykhuset






Vi ungdomar har inget bättre för oss än att åka till Norrfly en tisdagskväll kl 22 på kvällen.
Det spökar mer i mitt hus än i det där gamla psykhemmet.
Men vi hade roligt. Hanna tog körkort igår, gratttttiiisss!!!!

sov hos Larsson inatt. Vi åkte in till stan och solade på ett supersolarium med solarium stora som en 1.20 säng.
Mötte upp Ekström så vi gick och åt på nian. Sen hem till Kalle och hälsade på lilla Holger, en kattunge.
Och nu har vi beställt en tv till mitt rum från expert så förhoppningsvis kommer den innan helgen. Helgen då jag blir ensam hemma, som vanligt. Inte nog med att jag ska få bo i min kusin och hans familjs hus i två veckor f.r.o.m nästa vecka för dom ska till Thailand. Men tänker inte sova ensam utan har redan sagt åt alla jag känner att komma dit och hålla mig sällskap.

nu ska jag sätta mig på golvet framför mamma så hon kan massera mig.

äsccheel

idag har jag shoppat!! wooohoo. vad roligt det var! haha. pappa och jag var först och åt jättegod buffé på köpis, sen in på carlings och hittade drömskjortan.. och ett par leggins. sen så, var jag nöjd.
efter det drog jag hem till familjen Linda Larsson.

vi stack till köpis igen i alla fall. på hennes begäran. men jag var på hugget igen !
jooodå.. och nu när jag kom hem låg det lite grejjer på min säng. mamma och elin kom hem från birka paradise idag så då hade dom köpt detta till mig




tack tack!


smells like teen spirit



idag började jag dagen med en prommis och sen en superfrukost om man jämför med vitt bröd och nutella.
ägg och grovaste brödet. tog en långdusch och sen ett fotbad med peeling. behövdes efter alla jävla förhårdnader och äckelblåsor. blä! sen smörjde jag in fötterna och satt på strumpor. råkade såklart sätta ner fötterna i fotbadet sen också eftersom jag glömt ställa undan baljan. då gick jag och la mig och sov.
har varit med malin, ekström och bea ikväll i alla fall. fett nice.
nu blir det ego woman. snart läst ut den! woho

Rome

LITE bilder från min kamera... nu ska jag ligga och lyssna på musik som jag knappt gjort under veckan.
empire of the sun, promoe, brother ali, the shins.... hemma bäst!














CASA DOLCE CASA

och jag kan äntligen göra precis vad jag vill när jag känner för det!
men det har faktiskt varit skitroligt i Rom. fick bo hos en gullig familj också.
första dagen/kvällen var inte så rolig eftersom vi bara fick gå runt på stan och aldrig kom in på någon bar för det var fullt överallt så tillslut satt jag och några främlingar i en park i ett iskallt Rom.
men det var såklart enda dagen man kände att det var skit att vara där. inte undra på att vi var trötta och sura, hade ju rest hela natten och morgonen, sen hade inte italienarna organiserat eller planerat något speciellt så alla gick åt olika håll.
så alla andra dagar var det toppen. vissa dagar regn, vissa supersol! har sett en massa fint, b la St Peters krykan som var skithäftigt!! var även på fotboll (Lazio-Sampodoria) och så var vi i en jättegammal stad som heter Tivoli. Där skulle man bo va.. och så har vi sett för många kyrkor. och ätit för mycket. pizza, vitt bröd, pasta, choklad, choklad och choklad. lite smått överviktig nu så hälsan är inte på topp. blir träning och nyttig mat från och med nu. hehehe

men nä, fan vad roligt vi har haft det ! lärt känna italienarna ännu bättre och känns lite tråkigt att inte veta när man träffar dem igen. men har ju slängt i en slant i fontana di trevi så nån gång kommer jag åka tillbaka. men då bo på ett hotell eller vandrahem, Haha.

Iron lion zion


jag har köpt ego woman! jag har aldrig läst ut en bok men ego girl läste jag faktiskt ut. hoppas det funkar med den här också.

ROM INATT

Dagen är här, dagen är nuuuu... hoho Åker till Italiens huvudstad inatt. Ska bli skitnice!! Har laddat upp med massa matsäck, tidningar, böcker och godis.
Blir först en lång bussresa till Skavsta, sen flyg. Framme i Rom cirkus kl 10. Min italienare bor nära Beas så det är skönt. Får springa över till henne om jag får hemlängtan.

Har sagt hejdå till Larsson idag. Vi satt oss på nian och pratade och pratade och pratade..
sen åkte jag hem till mormor och åt mat :) frukostkorv med stuvade makaroner. bara hon som kan det där. Gobiten.

nu ska jag hoppa in i duschen så att jag är fresh (and clean, malin) innan Ekström och (troligtvis) Victor kommer.
HEDDÅ ! :D

 
lillasyster, storasyster, bestizar och bästa kusinbarnen

maaat

jag och mamma laddar upp med ärtsoppa och pannkakor innan vi styr mot Köpstaden..


förkväll

kom hem för en stund sen. sitter och tittar på förkväll (saknar berg och gynning, fan) och äter swipper glass. den gamla hederliga. 5 spänn för ett paket på coop!
fikan idag på håltimmen gick bra. blev en bulle eftersom chokladbollarna var borta.
snart kommer mamma hem så då ska vi upp på köpis och handla schampoo & grejjer så jag kan bli klar för att resa till ROM! wohoo!! hoppas att min värdfamilj blir bra. den är bra. allt blir bra..


jag och två st italienare. en månad sen vi sågs sist.


morgonstund

satt nyss och tittade på vakna med the voice. jag har inte bestämt det själv men jag gillar inte Craford.
kom ett typiskt exempel där också på att tjejer alltid är avundsjuka på varandra! allt vi gör är som en jävla tävling typ. men det det finns ju förklaringar för det också...
nu ska jag åka till skolan, ha psykologi sen ska jag och Wilde ta oss en fika och plugga svenska.

kom in eller stå kvar

Idag efter första lektionen, historia C, så gick jag och Emma ner till cafét och ville fika. Ingen av oss hade pengar så vi tänkte fråga om vi fick köpa på krita men kom väl på att det skulle vara lite pinit dårå.. Så jag sprang upp till skåpet (hjärtattack) och hittade en 50-lapp som vi köpte kaffe och chokladbollar för. kom överens om att vi ska ha torsdags-fika på vår långa håltimme. med början imorgon!
Efter skolan fikade jag med Sarill och fan, vi har inte sätts på 4 månader så vi har att ta igen. sen blev det IKEA och nya kuddar.

bättre i berlin


lille katt



om gud skulle finnas hade han gett mig en katt. här är Ekströms fina katter
Pia och Ture :) jag älskar katter! kattkvinnan. Det finns massor av katter här där jag bor, men ingen som jag får ta med mig hem. Och det bästa med katter är (förutom att dom är gosiga) att dom får vara fria och bestämma själva om dom vill bo hos någon eller inte. jag hatar djur i bur och fiskar i akvarium. det är inte normalt.
därför är katter bäst.

technicolor



min klocka lever sitt eget liv ibland. han på seafun sa att det är bara leksaker så jag får helt enkelt leva med det. MEN om lampan inte funkar, kan man laga den på något sätt på egen hand?

room service







börjar komma igång med mitt nya rum. mamma och pappa bara flyttade in i mitt gamla så jag får väl ta rummet som blev över dårå.. men det rummet det har sin charm tycker jag.
min lillasyster Elin är det som bäddade sängen åt mig. hon fick ett Godkänt. sen min gamla säng fick bli soffa! tillfällig soffa såklart.

får se om jag orkar plugga historia ikväll! borde göras eftersom arbetet är en vecka försenad. inte ok!


en sista chans

ger en sista chans till bloggandet. har haft 2 st förr - nu nedlagda. kan ju i alla fall försöka göra en nytt försök, tredje gången gillt.
idag är både jag och lillasyster höstdeppiga. kanske därför jag startar en blogg för att jag är trött på facebook och liknande.
regnet vräker ner, det är +5 och mörkt. längtar faktiskt till vintern och snö..
men en dag som denna, vad kan då passa bättre än den här ?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0